sâmbătă, 11 februarie 2017

De ce sa optezi pentru inchirierea unor Mini Excavatoare


Exista o multime de proiecte la care se dovedeste a fi o solutie practica aceasta inchiriere miniexcavatoare intrucat ele pot ajuta in diferite conditii, de la lucrarile pentru alimentarea cu apa, la cele de modernizare a unei curti, amenajarea gradinii, pentru canalizare, dar si pentru mentenanta. In plus, acestea sunt foarte eficiente, insa fiind de dimensiuni modeste si suprafata spatiului ce trebuie amenajata trebuie sa fie pe masura deoarece masina nu va putea face fata unor lucrari mai mari.



Avantaje

Cei care se intreaba de ce sa aleaga inchiriere miniexcavatoare ar trebui sa aiba in vedere faptul ca acestea consuma foarte putin combustibil, astfel ca acest lucru nu va reprezenta o problema zilnica, alimentarea putand sa se faca la fiecare cateva zile, in functie de gradul de utilizare. In plus, si preturile sunt accesibile pentru toate buzunarele, clientii avand posibilitatea de a inchiria fie cu ora, fie pentru mai multe zile, in functie de modalitatea prin care pretul devine cat mai avantajos pentru acestia.



De unde?

Cei interesati au mai multe solutii in acest sens, in special cei care locuiesc in Bucuresti, insa nu toate firmele sunt si cele mai serioase, acesta fiind un motiv important pentru care ar trebui sa se colaboreze cu Pro Constructo, atat cei din capitala, cat si cei din localitatile invecinate. Firma propune spre inchiriere un miniexcavator profesionist marca Caterpillar, mai exact modelul 301, care vine dotat cu toate accesoriile necesare pentru lucrari intr-o multime de conditii, precum si cele mai greu accesibile. In plus, si caracteristicile propuse sunt interesante, deoarece acest miniexcavator poate transporta obiecte de pana la 1.6 tone, cu o lungime totala de pana la 3.7 metri si latimea de cel mult 1 metru, fiind astfel foarte practic si folositor. Nu trebuie omis nici faptul ca aparatul poate sapa chiar si pana la 1.8 metri adancime.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu