vineri, 15 mai 2015

Ce trebuie sa stiti despre o croaziera

Desi partea in care va cautati itinerariul si linia de croaziera cu care sa incepeti noua aventura pe mare este importanta, la fel de multa atentie trebuie sa acordati si etapei in care deja ati achizitionat croaziera si sunteti in zona de imbarcare. Sunt multe intrebari care vizeaza sederea la bordul vasului la care trebuie (sau este recomandat) sa aveti raspunsuri inainte de imbarcare, ca sa nu pierdeti prea mult timp cu organizarea si sa evitati micile momente de panica.

In primul rand va sfatuiesc sa respectati ora de imbarcare pentru ca vasul de croaziera nu sta sa astepte pe nimeni, in nicio situatie, si pierdeti intreaga vacanta deoarece nu puteti sa va urcati la bord decat din acel port, adica sa nu sperati ca veti putea urca pe traseu, din alt port. Apoi, odata ce sunteti la bord aveti grija sa luati cardul cu care va identificati si faceti toate platile la bordul vasului. Va mai sfatuiesc sa nu incercati sa vizitati tot vasul in prima zi de deoarece majoritatea vaselor de croaziera sunt cu mult mai mari decat va imaginati, chiar daca nu fac parte din categoria celor mai mari vase de croaziera din lume. Majoritatea sunt alcatuite din multe punti cu cabine si locuri publice, astfel incat pot acomoda mii de persoane.

Ultimul lucru pe care va doriti sa il faceti este sa incercati sa descoperiti fiecare coltisor si fiecare atractie de pe vas chiar inainte ca vacanta d-voastra sa fi inceput cu adevarat. Nu reusiti sa ramaneti cu multa informatie, dar cu siguranta reusiti sa obositi inca din prima zi. Dupa ce v-ati cazat, incercati sa vedeti care va sunt optiunile de excursii pe care le aveti in functie de orasele in care se opreste vasul si de itinerariul pe care l-ati ales. In acest sens eu va recomand sa achizitionati macar o parte din excursii inca de acasa, pachetele sunt disponibile si asa beneficiati de o reducere fata de pretul gasit la bordul vasului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu